RIGPA

Workshop Rigpa The Four Empowerments

 

Waarom zou je meedoen?

Tijdens de lessen van Rigpa Aanvang heb je kennis gemaakt met de ware natuur der dingen. Je hebt geleerd wat Eenheid is en dat alles met elkaar samenhangt. Tijdens Rigpa The Four Empowerments gaan we nog een stap verder. We gaan een aantal aspecten van ons zijn, die latent al aanwezig zijn, bekrachtigen (=Empowerment). Zo worden deze aspecten geactiveerd en zal je nog diepgaander in staat zijn de ervaringen van Eenheid te herkennen en uit te breiden.

 

De workshop

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de vier zogenaamde ‘Empowerments’ (in het Tibetaans: wang shyi), zoals deze in het Tibetaans Boeddhistische gedachtengoed verwoord zijn. Een goed Nederlands woord daarvoor is Bekrachtiging.
 
In de workshop worden 4 aspecten die we allemaal in ons dragen erkend en versterkt. Deze aspecten zijn: Compassie, Eenheid, Wijsheid en Zijn. Door deze aspecten te her-ontdekken ontstaat er meer inzicht en daarmee meer rust in je leven. Ook kunnen hierdoor je meditaties zich weer enorm verdiepen. De Empowerments geven diepgaand inzicht in hoezeer we ons vaak vereenzelvigen met de patronen die we geleerd hebben.

 

Workshop resultaat

Aan het einde heb je de vier aspecten geleerd en ervaren hetgeen je zal helpen op weg naar een kalmer leven met meer balans. Een bevrijdende workshop met veel nieuwe inzichten.

 

Docent

De workshop wordt gegeven door Petra Verhoef.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur

5 bijeenkomsten

spacer

Omgeving Utrecht (Bunnik)

Voorjaar 2018
Data nog niet bekend

Yogacentrum Bunnik
spacer

Docent

Petra Verhoef

spacer

Ingangeisen

Na Rigpa Aanvang of Dagworkshop Rigpa Basis

spacer

Kosten

Zie tarieven

spacer

Inschrijven

Inschrijven

4 empowerments

Wie is Petra Verhoef

PETRA VERHOEF

Wat is Rigpa

RIGPA

Meditatiegroepen

MEDITATIEGROEPEN

Contact & Locatie

CONTACT & LOCATIE

Tarieven workshops en inschrijven

TARIEVEN & INSCHRIJVEN

Lees Petra's Blog

BLOG